Прегледах закона за фуражите, но нищо не намирам и в него. По скоро се двоумя под каква форма да го напиша
Здравейте, ще съм много благодарна ако споделите опита си, по следният казус: Транспортна фирма ще превозва фуражи извън страната ни и за целта от Агенцията по контрол на храните изискват / във случаят не са казали точно какъв документ/ , а просто са им казали, че трябва да опишат как поддържат хигиената на автомобилите. Дайте ми идея под каква форма да бъде този документ. Предварително се извинявам ако въпросът Ви се струва елементарен, но във случаят нямам никаква представа, трябва ли да се цитират определени нормативи и др. :no:
302,86 : 21/р.дни за м. март / = 14.42 лв. за 1 ден    за два дни: 14,42 х 2=28.84лв
Здравейте! Интересуваме ЕТ, което не е упражнявало дейност през 2012г. освен декларация за неактивност на предприятието трябва ли да подава други документи в статистиката?
СОЛ -свободна професия. Вече ми е ясно, благодаря Ви много!
Явно не съм обяснила правилно, аз съм изпълнителят по граждански договор и съм самоосигуряващо се лице, интересувам се как да си изчисля данъка от полученият доход и съответно да си попълня декларацията и изравня осигурителните вноски. А по отношение на декл. обр. 6 кои суми трябва да отразя, тези които съм внасяла като осигуровки през 2012г. или тези които ще получа след изравняването на полученият доход
Да запозната съм че аз ако съм възложителя не му начислявам и отдържам осигуровки и данък , по скоро се интересувам при изчисляване на дължимият данък за декларацията дали да приспадам нормативно признати р-ди
Здравейте, ще съм ви много благодарна ако ми помогнете! За пръв път се сблъсквам с граждански договор със самоосигуряващо се лице. Интересува ме върху сумата получена от изпълнителя по граждански договор, зачитат ли се нормативно признати разходи, както при останалите граждански договори?